05
Mar

Šta je to ”White hat SEO”?

Za prve rezultate optimizacije sajta jepotrebno sačekati nekoliko nedelja.Ukoliko vam neko obeća da će za par dana da baš sajt podigne vrlo visoko na pretraživaču, pripazite da li se radi o takozvanoj ”black hat” tehnici optimizacije sajta.

Neke kompanije koje se bave optimizacijom koriste  neetičke tehnike i trikove kako bi veštački povećale rang web sajta na listi pretraživača. Ove metode funkcionišu tako što oslabe kvalitet rezultata pretrage i dovode u pitanje tačnosti rezultata pretrage. To se zove  ”Black hat SEO”.
Black hat SEO je veoma rizična radnja. Pretraživači ne vole da budu prevareni. Iz tog razloga, oni stalno pokušavaju da se suprotstave spam tehnikama koje webmasteri mogu da se koriste. Pretraživači mogu kazniti ili čak zabraniti sajt.

Možda ćete dobiti kratakoročan dobar rezultat ali vrlo je verovatno da će vaš sajt biti kažnjen ubrzo.

Envie koristi White hat SEO metod. Šta to znači?
Uspesan sajt

Envie koristi samo etički ispravne metodeoptimizacije. Ovi metodi se White hat SEO. Koristimo samo tehnike koje daju trajne rezultate i nemaju negativnog uticaja na pretraživače.

White hat Search Engine Optimization (SEO) je u svakom slučaju win – win situacija za sve zainteresovane strane u procesu optimizacije:

• Pretraživači: jer vide stranice koje lako razumeju i koje  sadrže kvalitetne informacije. To olakšava pretragu  za posetioce.

• Internet korisnici: jer dobijaju tačno ono što traže na pretraživačima.

• Web site: jer dobijaju kvalitetne  posetioce koji su zainteresovani za ono što njihov sajt ima da ponudi

Envie vam pomaže  da izgradite sajt koji je koristan  za internet korisnike, pretraživače i vlasnike sajta!Za prve rezultate optimizacije sajta jepotrebno sačekati nekoliko nedelja.Ukoliko vam neko obeća da će za par dana da baš sajt podigne vrlo visoko na pretraživaču, pripazite da li se radi o takozvanoj ”black hat” tehnici optimizacije sajta.

 

 


Tags: ,

Trackback from your site.

Leave a comment